• 8 de març de 2016

    Guanyadores del Sufragi

    Una cerimònia de premis única per augmentar el nombre de dones en llocs de lideratge en la ciència tindrà lloc avui, en el Dia Internacional de la Dona. La cerimònia del sufragi cientific reconeixerà deu científiques i una comunicadora científica, escollides pels actuals propietaris del premi pels seus èxits científics i habilitats per inspirar a altres. Aquesta idea es va encetar fa cinc anys per part del Clinical Science Centre, i inclou tant les ciències de la vida com el grup de les ciències físiques, amb objectius d'expansió. Aquesta 'cursa de relleus' científica crea una cohort expansiva de dones talentoses amb una connexió. Els premis en si són relíquies, joies (mireu la imatge) creades per estudiants de l'escola d'art i disseny de la Central St Martins-UAL, que treballaren amb científic per a crear peces inspirades en les recerques. Els estudiants també s'inspiraren en la joyeria del moviment sufragista a partir del qual surt la idea del nom dels premis.

    Escrit per Susan Watts
    Drets de la imatge reservats pel MRC Clinical Science Centre
Què és la BPoD

BPoD són les sigles en anglès de la Imatge Biomèdica del Dia, és a dir "Biomedical Picture of the Day". El web original va estar creat i gestionat pel MRC Laboratory of Medical Sciences des de gener de 2012 fins al juliol de 2023 i ara està gestionat de manera independent per un equip dedicat de científics i escriptors. El lloc web pretén involucrar tothom, joves i vells, en les meravelles de la biologia i la seua influència en la medicina. L'arxiu, en constant creixement, de més de 4000 imatges d'investigacions, documenta més d'una dècada de progrés. Exploreu la col·lecció i mireu què descobriu. Les imatges són proporcionades amablement per a la inclusió en aquesta web gràcies a la generositat dels científics de tot el món.

Aquesta web és la versió oficial en català de la BPoD. Els creadors de la BPoD no es responsabilitzen de la fidelitat de la traducció.