• 1 de febrer de 2015

    Beneficis de la Cervesa

    La cervesa té una mala premsa, però això podria canviar. La tercera beguda més popular del món, després de l’aigua i el te, podria tindre un benefici redimible per a la salut. Els científics han trobat que el llúpol utilitzat per a aromatitzar la cervesa podria protegir les cèl·lules cerebrals dels danys, el que potencialment frenaria el desenvolupament de trastorns com l’Alzheimer i la malaltia de Parkinson. Recentment, un estudi demostrà que un compost que es troba sols en el llúpol anomenat xanthohumol pot protegir les cèl·lules cerebrals contra el dany oxidatiu, que pot contribuir a malalties neurodegeneratives. Un estudi separat suggerix que el xanthohumol inclús millora la memòria. En la medicina tradicional xinesa, el llúpol s’ha utilitzat per tractar una gran varietat de dolències durant segles. Salut!

    Escrit per Nick Kennedy


Què és la BPoD

BPoD són les segles en anglès de la Imatge Biomèdica del Dia, és a dir "Biomedical Picture of the Day". La web original està gestionada i tutelada pel MRC London Institute of Medical Sciences i té com a objectiu inspirar a tots, joves i vells, amb les meravelles de la biomedicina. Les imatges són proporcionades amablement per a la inclusió en aquesta web gràcies a la generositat dels científics de tot el món.

Aquesta web és la versió oficial en català de la BPoD. El creador de la BPoD, el MRC London Institute of Medical Sciences del Regne Unit, no es responsabilitza de la fidelitat de la traducció.